C A N ' T S L E E P

2010-01-31 23:16:22
0 kommentarer
Jag gick och la mig vid åtta, vaknade efter en timme igen - nu kan jag inte sova! FAAAAAAAN. Och nu vill Freddie titta på CSI, kommer dock inte kunna sova förns om sjuhundra år. 20 liter kaffe gäller imorgon ♥

S W E E T S W E E T C A N D Y

2010-01-31 19:08:19
0 kommentarer
Har precis tagit mig ett bad och fått mat i magen.
Jag funderar på om jag ska ta och läsa lite innan jag börjar bråka med mattetalen, eller om jag ska bråka med matten först och sedan läsa? Hm, det lutar åt att läsa eftersom jag har fastnat, men matten blir inte klar snabbare för att man skjuter upp det! Tycker nästan min lärare ska gå igenom det vi håller på med igen, för jag fattar i n g e n t i n g, hatar verkligen skala.

Aye, det blir nog att sätta igång nu, sen sova tidigt om jag ska orka upp imorgon till skolan. Imorgon börjar mitt nya liv btw, kommer berätta mer imorgon! Puss & godnatt!

3 1 J A N U A R I

2010-01-31 16:01:11
0 kommentarer
Hejsan!
Hur mår ni idag? Jag mår helt okej faktiskt, är lite trött bara.. INTE för att det blivit sent i helgen, utan det är bara en vanlig "söndags-depression", haha :)

Helgen har faktiskt inte varit alltför händelserik,
jag har som sagt varit med Freddie. Vi har spelat X-box 360, läst, ätit godis, gått på promenader, tittat film och bara myst. Vi kom till Enköping för en timme sen, och om ett tag ska jag göra middag; potatisgratäng med köttbullar! Enkelt och gott, det är huvudsaken ju.

Skriver mer senare, puss!

O U T F I T

2010-01-29 15:21:07
0 kommentarer
Hej igen!
Freddie är i Heby nu, då tar det ca. 30 minuter för han att komma hit - beroende på väglag. I och med att det har varit "snökaos" i några dagar nu, så är det antagligen inte plogat ett dugg, så det kommer säkert ta lite längre tid.

Nu har jag iallafall duschat, det var väldigt uppfriskande måste jag säga! Dragit på mig kläder har jag, dock inte fixat håret eller så än. Tror jag skippar sminket idag faktiskt, det är ju bara F, mamma och brorsan som kommer se mig idag! Vi får se helt enkelt, hatar att tvätta ansiktet på kvällarna hursom, det är asjobbigt tycker jag, men nödvändigt. Men men, som sagt så kommer jag vara upptagen tills på söndag, blir inte mycket update alls i helgen faktiskt.

Bjuder på en dagens outfit tills vi hörs igen. Puss!





F I L M H I S T O R I A

2010-01-29 13:23:02
0 kommentarer
Nu har jag sammanfattat filmhistorien (från 1895 till nutid) och jag är helt slut! Ska nog ta en liten powernap i 40 minuter. Uppdaterar en sista gång innan Freddie kommer vid tre-fyra.
Puss!

2 9 J A N U A R I

2010-01-29 11:15:27
0 kommentarer
Godmorgon gott folk!
Idag känner jag verkligen inte för att sitta still (och då kan jag nästan helt säkert säga att nu är jag frisk; men inte går i skolan) och jag hoppas att jag ska slippa sitta still hela dagen. Freddie kommer till mig i eftermiddag, och jag ska försöka tvinga ut honom på en promenad i den decimeter höga snön. När han nu dyker upp vill säga, jag vet inte riktigt än.

Tills dess att Freddie kommer hit ska jag iallafall plugga & duscha, vad jag vet just nu. Jag har precis tryckt i mig min frukost för dagen, té och äppelbitar. MUMS! ♥


P L U G G .

2010-01-28 20:52:17
0 kommentarer
Blir att börja plugga nu, om jag ska hinna med allt.
Puss & godnatt!

N Y I N K Ö P T

2010-01-28 19:59:01
0 kommentarer


Bild 1: grå topp med paljetter. 89:-
Bild 2: beige tunika/tröja. 35:-
Bild 3: svart/grå randig topp med paljetter. 49:-

Alla tre är från New Yorker.



2 8 J A N U A R I

2010-01-28 19:30:23
0 kommentarer
Tjau!
Mår lite bättre idag, inte helt frisk än dock. Blir inge skola imorgon heller, dels för aktiviteterna, dels för att jag inte mår bra. :< Och jag har skitmycket att ta igen. Så därför tänker jag skriva ut allt till mediekunskapen som jag ska göra, sedan sätta mig och göra frågor till Linus Tunström, sedan göra matte, och därefter ska jag göra iordning mitt tal (med manuskort, bilder och allt sådant). Blir väl sysselsatt ett tag kan jag tänka mig.

Men först blir det att tvinga ut mamma för att köpa fruktsoppa, och publicera ett inlägg med det senaste jag köpt. Kläder alltså. :* Hörs sen!


2 7 J A N U A R I

2010-01-27 22:18:23
1 kommentarer
Jag mår helt...usch. Magsjuk är jag, och det enda jag har ätit idag är en pytteliten portion med potatisgratäng, och en macka. Sen har jag bara levt på blåbärssoppa, och det är nog det godaste som finns! ♥ Åkte från skolan efter matten, för jag kände verkligen att jag inte skulle klara av hela dagen (då bl.a kallsvettades jag, var påväg att kräkas två gånger, yr, ögonen gick i kors) och åkte hem till F - mitt andra hem.

Direkt när jag kom hit så gick jag och la mig, men somnade inte förns efter två timmar. Sen helt plötsligt ropar F's mor och jag tycker det bara har gått två sekunder sen jag somnade, men då hade det gått nästan tre timmar. Då satte jag mig vid datorn, och började sakta men säkert göra en ny design till bloggen, som blev klar för ungefär 30 minuter sen. Är rätt nöjd, inte helt med headern men men, det går inte att göra något åt det nu.

Imorgon blir det att sätta sig på bussen hem när F börjar, är hemma runt elva då. Då blir det att vila upp sig så jag förhoppningsvis kommer iväg till skolan på fredag (vi ska åka skridskor, eller inte jag - då bryter jag mina ben).

Hursomhelst ska jag sova nu, har känt i flera timmar att ögonen inte pallar mer snart. Men förhoppningsvis hörs vi imorgon. Puss och godnatt!

2 6 J A N U A R I

2010-01-26 13:08:56
0 kommentarer

Tja!
Kan redan göra klart för er, att jag inte var i skolan idag.
Varför?
1: jag hade bara en lektion, som började 10.25 och slutade 11.30.
2: det hade tagit mig längre tid att ta mig till och från skolan än själva lektionen.
3: jag är trött (skulle egentligen behöva sömnpiller men nej, det är inget jag tänker börja med).

Så jag stannade hemma idag. Eller hemma föressten, är hos älskling men ska SNART åka till Uppsala och möta upp mamma. Hon är på möte där, så tänkte att vi skulle mötas i stan alltså.

Nu ska jag duscha en snabbis, ser ut som fan! Hörs senare. Puss.


2 5 J A N U A R I

2010-01-25 14:53:36
0 kommentarer
Hej bloggfolket!
Jag skulle seriöst kunna döda för att få en säng just nu. ÄR SÅ JÄVLA FUCKING TRÖTT. Och än har jag inte slutat, men snart är den längsta och drygaste lektionen över - skönt! (y) Sen är det bara matte, och det känns... sådär. Är inte alls pepp.
Ikväll kommer jag inte uppdatera alls. Alltid så på måndagar, är alltid trött och orkar inte tänka alls. Så kommer nog sova redan klockan sju ikväll haha. Ska antagligen skippa pluggimorgon, har bara en lektion på 60minuter, och det känns inte värt när bussresorna tar längre tid än själva lektionen. Well, nu ska jag packa ihop iallafall och dra på matten. Vi hörs imorgon sweethearts ♥
Sliten tjej? JAAA!

L Ä X L Ä S N I N G

2010-01-24 17:36:21
0 kommentarer
Är hos älskling nu.
Kommer inte bli så mycket update ikväll dock, jag mår illa och är yr i skallen - och så har jag en hel drös med läxor att göra. Almost done now!

2 4 J A N U A R I

2010-01-24 13:28:59
0 kommentarer
Blir ett snabbt inlägg nu. Jag har inte gjort ett dugg av det jag skrev igår att jag skulle göra idag - gick definitivt inte upp tidigt, har inte hunnit med en promenad, pluggat och packat har jag dock gjort (lite) och ska snart gå till bussen. Känns som att jag får ta och plugga på den, ett av de bättre sätten att fördriva en två timmar på. :>

MEEEEEEN. är framme i Enköping 16.05 så förhoppningsvis hörs vi då. Puss och kram

TRÖTTER

2010-01-23 23:55:46
0 kommentarer
Nu blir det sängen för mig. Ska upp tidigt imorgon för en promenad med mamma, plugga lite till, packa kläder och åka till älskade imorgon eftermiddag. LÄNGTAR!

Men som sagt, sussa nu och drömma fina drömmar. Godnatt!


MIN MAMMA ÄR BÄST

2010-01-23 21:47:21
0 kommentarer
Nyss kom hon hem med detta:


1: sudd. behövs verkligen för jag tappar bort alla mina.
2: överstrykningspenna. b-e-h-ö-v-s t-i-l-l t-u-s-e-n.
3: ATRIX: professional cream for rough, chapped hands. skitbra handkräm!

Ibland är hon bara för underbar. TACK! ♥

PROMENAD I DET MYSIGA VÄDRET

2010-01-23 14:11:37
0 kommentarer
Kom alldeles nyss hem från en promenix med mamma.
Blir att fixa en kopp kaffe igen, sedan ska jag maila min svenskalärare och därefter gå till mormor för en fika och pratstund.

Jag har bestämt mig för att byta ämne på Svenskan (för er som inte vet vad jag menar, så ska vi hålla ett tal med valfritt ämne). Ska istället prata om min gammelmoster Tora, som dog år 2006. Mormor och mamma tyckte att det jag egentligen skulle prata om var för svårt, och dessutom var tydligen min morfars mamma tokig (?) så det kändes inte som jag skulle kunna prata om henne. Tora betyder mycket mer för mig.

Men men, bjuder på en bild på hur det ser ut om man står på balkongen och tittar ut. Snön håller på att smälta, ser ni? :>


© Linnea Björk Eriksson

 

 


DAGENS OUTFIT

2010-01-23 12:42:52
0 kommentarer


Gråa mjukisar
Vitt baslinne
Skogsgrön topp


23 JANUARI

2010-01-23 10:19:39
0 kommentarer
Är så jävla trött. Eller okej, det där var en överdrift, men trött är jag men inte så extremt. En kopp kaffe står näst på tur, känner att jag börjar bli lite kaffeberoende eller vad tycker ni? :>

Idag ska jag gå ut och gå med mamma, städa Ohbies bur, gå till mormor och hälsa på, och plugga. Känner att tiden nästan inte räcker till, men det blir bra - då brukar det bli bättre resultat för mig.

Men nu; kaffe, frukost och gratta Nicke som fyller 19 år idag!
Puss

A LONE TEDDY BEAR

2010-01-23 00:20:06
0 kommentarer

Ensam nalle tittar ut genom fönstret. ungefär så som jag känner mig, ensam....
© Linnea Björk Eriksson

DAGENS +/-

2010-01-23 00:17:04
0 kommentarer
PLUS +
ATT DET ÄR HELG!


MINUS -
ATT JAG HAR SÅ MYCKET LÄXOR.

22 JANUARI

2010-01-23 00:13:52
0 kommentarer
Godkväll! En sen uppdatering idag vill jag säga, men jag har gjort en massa hela dagen så... eh. Ja. Vad har jag då gjort istället för att uppdatera i bloggen?

Jag har bl.a gått i skolan tre timmar, åkt hem, gjort en fotouppgift (bakat en kladdkaka och gjort instruktionsbilder), sovit, lagat middag, ätit middag, organiserat i mina block samt skrivit upp viktiga datum i min kalender. Sen ungefär en timme tillbaka har jag varit ledig, och då har jag lagt in bilderna jag tagit idag, pratat med käraste och kollat facebook. Snart blir det sängen, ska försöka få upp några bilder på bloggen först - dock verkar det omöjligt!



Bild 1:
mitt mellanmål. Yoghurt med krusbärssmak, müsli och kanel ♥
Bild 2:
kladdkakan när den var helt klar. ser riktigt gott ut, inte smakat än

© Linnea Björk Eriksson



25 minuter senare:
Se där! Två bilder får ni iallafall. Om några minuter kommer det en dagens +/-, och efter det en bild jag vill visa. SEN ska jag sova. Gött!

21 JANUARI

2010-01-21 21:01:15
0 kommentarer
God kväll därute! ♥

Gud vad chill det var i skolan idag.
Hade bara textkommunikation där det pratades om 2:ornas magasin som hade release igår, och så fick vi nya uppdrag till webbtidningen! Jag ska försöka få fatt i Linus Tunström som är chef för Uppsala stadsteater. Blir en liten utmaning, inte lika lätt att få fatt i honom som det var med förra men men, jag älskar utmaningar så det kommer bli fint!

Slutade iaf tidigt idag, skönt som fan då jag inte sovit mer än 10½ timme de senaste två dygnen. Bra va? Så ikväll tänker jag sova tidigt, typ snart. Imorgon är det fredag och jag ska baka (och göra en fotouppgift samtidigt) till mormor, träna med mamma och chilla järnet. Helgen kommer bestå av plugg, plugg och ännu mer plugg.

Men nu blir det snart sängen. Puss!

FÖDELSEDAGSKALAS OCH GLADA NYHETER.

2010-01-20 22:40:46
0 kommentarer
Som sagt så var jag på kalas innan. Det var jättemysigt med fika, tårta och kaffe, + en massa spring i benen hos ungarna! Vi var där vid halv sex och åkte hem så vi var hemma till halv åtta, var helt slut när vi kom hem, därav denna dåliga update.

Förutom kalaset så hade jag skola idag (as usual) och det var tråååååkigt. Journalist-tvåorna hade release på sina magasin så vi slapp hälften av svenskan, men annars var det dött. På bussen till Enköping träffade jag på en gammal "vän" och småpratade lite med honom fast jag inte ville, var översocial med Rasmus istället. SOM TUR VAR så pajade växeln vid Studentstaden, men helt plötsligt började den funka igen när de flesta hade bytt till en ersättningsbuss. Den åkte min "vän" med och så slapp jag honom!



Och så vill jag passa på att gratta Fabian och Jennie till deras femte barn som kommer till världen i Juli; grattis!

20 JANUARI

2010-01-20 07:05:00
0 kommentarer
Godmorgon buddies! :>
Uppe med tuppen var jag idag... nästan iaf. Klockan var kvart i sex när jag stod i duschen, trött som tusan och huvuudvärk. Nu mår jag lite bättre, med en halv macka och kaffe i magen!

Verkar som om det är något som går, typ vinterkräksjukan eller så. Känns som vart jag än läser, så är alla sjuka och bor i toaletten. Inte kul, och jag hoppas jag slipper bli sjuk. Jag hatar att vara sjuk, även om det kan vara rätt skönt att vara hemma.

Idag fyller Freddies broder år. 37 år gammal. Shit, han är snart 40 ÅR! Det var min tanke iaf när jag fick veta hur gammal han skulle bli (trodde han var sisådär, 35 år). Så efter skolan ska jag dit med Freddie och hans mor och gratta, mysa med ungarna och antagligen fika. Hoppas på fika iallafall.



Nu blir det att springa till bussen, have a nice day! :)

SUMMER.

2010-01-19 20:58:52
0 kommentarer


Jag vill ha sommar.


DAGENS OUTFIT

2010-01-19 20:36:22
0 kommentarer

Vit bastopp
Grått linne
Strumpbyxor (under jeansen)
Deminblå jeans
Halsduk

19 JANUARI

2010-01-19 07:37:38
0 kommentarer
Förlåt för jag inte skrev något igår! :< men jag orkade verkligen inte, hade sovit fem timmar och kom hem vid sex... jag sussade sött vid sju om jag ska vara ärlig. Men det var skönt faktiskt!

Hursomhelst, drar lite snabbt vad jag gjorde igår;
Skola, skola och skola. hade lektioner som var flummiga (inte så konstigt men ändå), var gnällig mot slutet för jag hade abstinens efter kaffe och var så sjukt trött. var hemma kvart i sex, gosade lite med min söthamster, käkade middag, bestämde att en promenix ska avklaras idag, gick och la mig och somna så fort jag lagt huvudet på kudden. Jättemysigt!

Har även några ritningar som Clara ritade på min mobil igår, men jag har tyvärr inte installerat telefonen på datorn än så kan inte lägga in dom :( men ska fixa det ikväll när jag kommer hem! Nu tänkte jag bre en macka att äta när jag väntar i skolan (ska med bussen som går 7.55 för att vara hos tandläkarn 9.00 uuuuusch), och väcka min lillebror som måste upp till skolan.


17 JANUARI

2010-01-17 20:25:39
0 kommentarer
Hörni, idag är det bara en månad kvar till jag fyller 18 år!
Hjälp, när fan försvann tiden så fort?! Känns som det var igår jag började tjata om det haha. :) Imorgon tänkte jag försöka, om jag får tid över vill säga, göra en önskelista på medieproduktionen. Jag har blivit en riktig sucker för sådant har jag märkt, nu när jag kan göra egna i InDesign. Men kul är det!

Idag var jag på loppis i Grillby. Det var svinkallt där, jag frös efter en kvart och ville hem. Men fynda, det gjorde jag. Jag hittade två pocketböcker, Innan frosten och Bakom stängda dörrar, som jag köpte. 5 KRONOR STYCK!!!!! Ett riktigt kap för mig som älskar att läsa. Hittade även massa små tavlor, men de hade jag inte råd att köpa (eller ja, jag hade inga pengar alls så F betalade åt mig), och det är ju synd för tavlorna föll mig precis i smaken. Men men, man kan inte få allt här i världen...

Efter vi varit på loppis, så åkte vi och handlade. Åkte hem, och sen dess har vi inte gjort mycket alls. Jag har gjort en design åt en av mina bästa vänner, men sen inte så mycket mer. Nu ska jag iaf ta mitt förtjänta bad och börja läsa på en av böckerna jag köpte idag. Kommer lägga upp vad de handlar om om ett tag.

Puss!

GRÖNSAKER MED DIP.

2010-01-16 21:22:32
0 kommentarer
Tänkte ta och stänga av datorn snart, för jag är helt...åh, koko.
jag har ont i magen, jag har ont i huvudet, jag är trött. kan det bli bättre?
och ja, gnällspik #1 is here!!!


Så när jag skrivit detta inlägg ska jag stänga ner datorn, fixa iordning dip och skära grönsaker. helt jävla underbart gott är det! men först; en dusch.


16 JANUARI

2010-01-16 17:14:55
0 kommentarer
Igår skrev jag ju inlägg vid 20:50-tiden, gissa när jag somnade? tjae, inom en kvart iallafall.
Är. Så. Jävla. Trött.
fortfarande? ja! eh, är inte van att sova ca 4 timmar per natt, haha. vid tolvtiden inatt, vaknade jag av att F ställde en vitlöksbaguette med en sås vid tvn åt mig, så den åt jag, drack lite loka och somnade om.
Det första som jag hör när jag vaknar imorse är Freddie som säger: har du sovit HELA natten!? hmm, ja. jag är konstig, jag vet, men nu har jag iaf sovit ifatt mina timmar jag missat. :)


Idag har jag varit i Hummelsta på fika med Freddie och hans morofar, samt hans fars "sambo", "tjej", whatever. Jag tog ett glas med varm oboy, ett glas kallt vatten och en ägg/korvmacka. frukost ju! sen åkte vi hem, jag hjälpte Freddie's mor med maten, och så har jag bara suttit vid datorn. justnu pratar jag med emelie på msn och lyssnar på musik ♥

livet är bra idag helt enkelt!

L.ERIKSSON

15 JANUARI

2010-01-15 20:49:28
0 kommentarer
Hejhej bloggen!

Kom hem alldeles nyligen (okej okej, nästan två timmar sen, men ändå) och filmen var verkligen asbra! har ni inte sett Avatar än, så gör det! helt klart värt pengarna.. ♥
Men påväg hem igen, så somnade både jag och Freddie, båda två har sovit jättelite inatt och är supertrötta. men skönt med helg iaf, det behövdes verkligen.

Nu ska jag ta lite godis och Loka och mysa framför någon film på tv, förhoppningsvis somnar jag inte (men det lär jag göra ändå, haha).

Jag älskar dig ♥


14 JANUARI

2010-01-14 21:55:48
0 kommentarer
Well, här och nu börjar jag mitt allra första inlägg på denna blogg. just nu sitter jag i en lägenhet på åttonde våningen i Enköping, alltså är jag hos min pojkvän! ska sova här till på söndag faktiskt, blir riktigt mys. ♥

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att vara trött, flummig och sovit. haft några lektioner i skolan också, men det är inte så viktigt just nu. i och med att vi hade öppet hus igår så kom jag hem assent, klockan var väl halv tio när jag klev in genom dörren hemma, så därför har jag inte sovit så mycket inatt + att jag drömde mardrömmar hela tiden. inte kul!

Kan iaf bjuda på en riiiiiktigt flummig bild på mig, med mina Avatar 3D-biljetter.

Precis innan datorn knäppte, kommer Rasmus och säger "MEN LE LITE LINNEA!!!!" och tja, ni ser ju vilket big smile jag fick. hahahahhaa..

NY BLOGG.

2010-01-13 15:37:02
0 kommentarer
Kände för en ny blogg, i hopp om bättre uppdatering och så vidare. En nystart helt enkelt.
Håller på med en design till denna men den lär inte komma upp än på några dagar.
JUST NU sitter jag i skolan i väntan på att tiden ska gå, det är öppet hus i skolan ikväll och vi (d.v.s jag, Rasmus och Rebecca) sitter i textkommunikationssalen och gör inget annat än dricka kaffe och roa oss på facebook och msn. Om ca en halvtimme ska jag till Spegeln för att fixa biljetter till Avatar 3D, sedan tillbaka till skolan igen. Skriver säkert mer senare, vi hörs då!
Puss.

Om mig

2010-01-13 15:05:00
0 kommentarer