Going to Uppsala

2011-05-30 12:39:06
0 kommentarer
Hallå där! :) idag ska jag till Uppsala och gå till skolan.... eller ja, jag ska göra en tidslinje till svenskan, och prata med min historialärare. Fint! Ska även träffa Clara, hon ska följa med mig till gukk alltså. Ännu finare! Nej, jag vet inte vad jag ska skriva, ingen fantasi idag uppenbarligen. Hehe. Puss!

Mors dag!

2011-05-29 16:36:36
0 kommentarer
Idag, för er som missat det, är det mors dag! Jag är inte hemma så kan inte skämma bort min älskade mamma, men det kommer på onsdag när jag åker hem igen. Jag har iallafall försökt visat lite uppskattning och skrivit några gulliga ord till henne på Facebook.

För tillfället ligger jag i sängen med Freddie och leker med iPad:en medans Freddieboi tittar på Sherlock Holmes på Canal+ Action! Vi kom ganska nyligen hem från affären då han köpte blommor, choklad och lotter till sin mamma. Hehe. :) Håller på och tjatar på han att han ska hjälpa till med maten, vi får se om jag lyckas......

Och justja! Jag måste få ursäkta att det inte blir några bilder, jag har inte ännu upptäckt hur man gör. Blond tjej, jag vet! ;) Men hursom, puss!

Första inlägget från "paddan".

2011-05-28 13:41:03
0 kommentarer
Godmorgon kompisar! Hur är det? :) Här är det bara fint, lite trött fortfarande men så är det väl första dagen på sommarlovet OCH första dygnet med sin iPad. Eller vad säger ni? :D Sen är jag väldigt törstig också av någon anledning som jag inte kan komma underfund med.. tror jag redan druckit en liter idag och jag har varit vaken i cirka 20 minuter. Jaja ett mysterium! :)

As you can see, så skriver jag från min padda - iPad:en alltså - och jag älskar den. Det går så lätt att skriva, den är snabb, har HD-kamera, osv osv. Kan fortsätta hur länge som helst! Enda nackdelen är väl att jag iallafall får VÄLDIGT ont i nacken av den. Men det går väl och leva med antar jag. Eller?!

That's all from me now, puss och kram skumbanan! {v.

New

2011-05-27 06:42:21
0 kommentarer
Godmorgon sunshines! Igår klippte och slingade jag mitt hår. Blev av med 7 centimeter och är betydligt ljusare i håret. Känns toppen att vara ljus igen, speciellt nu när det blir sommarlov idag.  Asfett, men vart är sommarkänslan? Har ingen känsla..... 

Och justja, IDAG FÅR VI VÅRA IPADS!!!! FETTISH.

Deprimerande äckelväder

2011-05-24 08:56:53
0 kommentarer

Ska jag ut i detta väder? Tydligt det.  Aja, what to do, what to do.... Borde kanske fixa hår och smink, så jag inte ser ut som ett monster när jag dyker upp.. TTYL. 

Stolarna i biblioteket är hårda.

2011-05-20 10:39:15
0 kommentarer


Hej!  Sitter i skolan med killarna, och väntar på att dem ska göra klart sitt jävla engelska-redovisning. Jag har inte något att presentera, så jag skiter i det (ev. att jag skiter i engelskan och jobbar med rörlig bild = kommer hem ännu tidigare) Good idea? I think so.  Nej men, vi får se. Nu ska jag tjata lite till på att vi ska gå och äta. Hörs ikväll! Puss.


Uppskatta mer

2011-05-20 06:39:33
0 kommentarer





Trött tjej punkt se

2011-05-19 19:25:05
0 kommentarer
Alltså, tyvärr kompisar, men idag orkar jag inte blogga. Jag är FÖR trött. Så jag ska nog bara prata med min bebis om helgen, sen ska jag duscha och sova. Vi hörs imorgon, såklart! Godnatt.

Surt sa räven

2011-05-18 19:58:20
0 kommentarer
Nej, fyfan vad sur jag blir. Här har jag slitit arslet av mig med ett CV som jag blev nöjd med,
och så funkar det inte och söka jobbet. Jag blir så irriterad! 

Nu ska jag fan ta och läsa lite, sedan sova. Godnatt!

Vattenspridare och jobbsökning.

2011-05-18 18:36:12
0 kommentarer
Godkväll  Hur är läget? Här är det sådär faktiskt.. jag har ont i bröstkorgen och nu har även fötterna börjat värka. Inte okej!  Men men, så går det väl när man är med på gympan, inte har skor och av en ren vana {trots bollskräck och inte så into bollsporter} är tvungen att stoppa allt som kommer i min väg.

Men det var kul med fotboll... och att springa i vattenspridare efteråt. Duschtimes!  Om Clara lägger upp några bilder senare så kommer jag antagligen låna dem och visa här på bloggen, hehe. Närå... nu ska jag göra ett CV till mig själv och söka jobb på JYSK här i Enköping - bara sommarjobb men det kan vara härligt med en inkomst i sommar {och tidsfördriv...}. Men, puss! 



18/5-2011 - Godmorgon.

2011-05-18 06:41:18
0 kommentarer

Enköping by morning ↑ Nu ska jag sminka mig osv, jag har ångest för att jag ska ha jeans på mig idag. Men jag överlever nog, det ska ju inte bli SÅ varmt idag. Nänä, sminka mig vare'. Puss ♥

17/5-2011

2011-05-17 19:26:28
0 kommentarer

Jag upptäckte just att jag är ju liite brun i ansiktet. Najz. Närå, men vad vare' jag ville säga.... jag vet inte. Jo, jorden ska tydligen gå under på lördag enligt någon dude i USA som har studerat bibeln och säger att det kommer bli en gigantisk jordbävning som får jordens gravar att öppnas och gör så alla andar kan komma till himlen (?). Jaja, så brukar det låta. Det låter jävligt flummigt, dock. Och kul. Bara en bättre anledning till att göra något riktigt dumt på fredag alltså! 

Jamen. Nu tror jag att jag antingen ska lägga mig i ett bad eller så ska jag... läsa. Som vanligt. Ehehe. Jag har ont i ryggen så jag ska nog be mamma massera in någon salva så det försvinner. Men, tjarå. :}

Love

2011-05-16 16:38:47
0 kommentarer



Hey ppl. Jag har lite bloggabstinens, trots att när jag väl börjar igen så slutar jag efter en vecka. Men det är kul och skriva, på ens egna villkor. Jag har inget att skriva nu egentligen, utan tänkte mer bara säga hej och att jag lever. :} Imorgon ska jag och Clarving intervjua VD:n på skolan, läskit. Hehe men puss.


Tillsammans är vi oslagbara

2011-05-10 06:51:54
0 kommentarer
Gooooooooodmorgon! Hur är läget? Här är allt kanon! Lite trött, men annars rullar det på. :} Hursom. Vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag kan ju upplysa er om att jag lyssnar på musik och taggar till lite för skolan/sommaren/osv, och att när jag inte uppdaterar så finns jag alltid på Twitter!

Jag och söta Clara på valborg! Bild härifrån.

6/5. Fluff

2011-05-06 06:26:30
0 kommentarer
Idag åker jag in med fluffigt hår och osminkad. Jag orkar iiiiinte. Min lillebror vill ha hjälp att hitta till godsinlämningen så vi ska åka väldigt tidigt {6.40 och är inne 7.30} osså ska vi gå.... Måste bara få upp honom först, vilket är en utmaning i sig. Men, puss!



4/5 - Gnäller lite

2011-05-04 06:47:52
0 kommentarer
Jag tror jag håller på och bli zjuk. Känns så iallafall, har ont överallt.
Men jag ska till skolan anyway! Måste, måste, måste... Idag ska jag iallafall till skolan, uppenbarligen, osså ska jag till Enköping. Jag borde egentligen gå och kolla hur mycket en synundersökning kostar också, så det kanske blir så dessutom. Meen nu ska jag sminka mig och väcka lillebror. Pozz



Huvudv'a'rk och fuckat tagentbord

2011-05-03 21:34:51
0 kommentarer
Jag är trött. Jag har huvudvärk. Jag har skrivit ungefär 15 rader av min nyhetsartikel till samhällsuppsatsen - bättre än ingenting iallafall! Jag är sjukt trött på vädret, på skolan, på allt nästan.

En liten ljusglimt är ju att det ska bli varmare nästa vecka. 21 grader nästan hela veckan, det är nice. Lyssnar lite på Michael Jackson, han är bra. Nu fuckade mitt tagentbord upp sig. Fan ta detta. Hejdo, puss po nosen.

Leskig ↑

Helgen och valborg

2011-05-02 20:46:28
0 kommentarer
Helgen var rätt lugn trots det var valborg. Jag gjorde ingenting på fredagen förutom skolan och att sova, i lördags var jag i stan och hjälpte Clara att sälja ballonger ♥ på dagen och på kvällen var jag på lantstället och käkade lax. Igår s-h-o-p-p-a-d-e jag lite, och åkte till världens bästa Freddieboi. Hihi. 



Fullspäckad vecka? Eh, ja! Den uppdateras varje dag dessutom. Och på naglarna ser ni ett av mina nya nagellack, ljuslila. Så fint. Nu ska jag..... göra ett account på grooveshark och sedan en liten lista där nu när Spotify bestämt sig för att bara oss fattiglappar att få lyssna i 10 timmar osv, ni vet. Dålit.

Puss ♥