# im gonna kick you out

2010-03-31 06:31:42
0 kommentarer
Igår pluggade jag hela jävla kvällen, och blev ändå inte klar. Nästan, men min engelskalärare kan inte begära av oss att vi ska göra detta, när vi fått en lektion i skolan på oss..

Hursomhelst, jag har både matteprov och engelskan idag. Tänkte plugga matten på bussen in till stan, som jag förövrigt måste rusa till nu.

Gårdagens pluggoutfit:

vitt linne . svart luvtröja . rosa shorts . blåa fotbollsstrumpor .

# i want to break free

2010-03-29 19:48:50
0 kommentarer
Idag har nog varit den mest ovärda skoldagen, på otroligt länge! Först var engelskan så fint inställd, jippie tänker man. POKER! Men sen när man suttit i 1½ timma och spelat får veta att även mediekunskapen är inställd, blir man lite sur. Jag hade kunnat sova ca. 3 timmar extra förfan! :< Men även om det var rätt..tjae, bittert så var det roligt med lite poker! Tror jag börjar bli ett litet poker-freak, stackars människor.

I några timmar nu har jag haft så sjukt ont i ryggen, ungefär som menssmärta, i hela ryggen och ner i benen. Tog nyss en dusch för att tro det skulle hjälpa, och det hjälpte i två minuter och sen var det tillbaka igen. INTE KUL! Och imorgon ska jag till vårdcentralen för att ta en massa blodprover och äckligt skit, INTE KUL! :<

Och nu borde jag plugga, men orkar inte egentligen. Jag har gjort en klubb som är till för alla som borde plugga, men inte orkar. Fast nu ska jag ta och sätta igång, det blir fint när man är klar liksom.


# movienight

2010-03-27 19:34:44
2 kommentarer
Det enda jag gjort idag är att titta på Taking the stage, och handlat. Kvällen kommer bestå av film, ska se Paranormal Activity och Shutter Island, men först; dusch.




# ändrade planer är fint

2010-03-26 19:04:50
1 kommentarer
Okej, det blev ändrade planer.
Jag åkte till min bebis istället, och istället åker vi till mig nästa helg då det är påsk. MEN, jag orkar inte blogga just nu; så sjukt trött atm. Så jag skriver mer imorgon istället,

{ linnea eriksson.

# dagens kläder

2010-03-26 09:19:30
0 kommentarer

tunika - gina tricot . tröja - ? . stumpbyxor - tempo

kommer bli dålig update i helgen, för älskling kommer hit. vill inte spendera tiden med datorn då, utan med honom. :>

hööörs på söndag kväll!

# min torsdagskväll

2010-03-25 22:04:47
0 kommentarer
Sista dagen på projektveckan (imorgon) börjar iallafall kanon med sovmorgon + skjuts till skolan. Jag ska nämligen ha utvecklingssamtal 11.30, så vi åker hemifrån ca 9.30. Efter skolan idag åkte jag hem direkt, var hemma vid fyra. Då velade jag omkring här hemma och bestämde mig för att läsa lite, men då somnade jag... och vaknade halv sju. Då blev det middag, datorn, städning och nu sitter jag här. Ska ta en snabb dusch och sedan sova.

Och nu kan jag iallafall stryka över en sak på listan med saker att göra. STÄDNINGEN är härmed struken, haha. Grymt skönt faktiskt. Pluggandet tar jag på söndag, det ska bli en riktig pluggdag faktiskt. Har tre arbeten som måste göras, samt frågor till det nya porträttet jag ska göra och lämna in på onsdag för respons.

En liten fis som, förutom jag själv då, tycker om en nybäddad säng. Sötnos ♥

.......

2010-03-25 20:08:52
0 kommentarer
Alltså jag orkar inte.
Ingenting.

# school

2010-03-25 08:49:58
0 kommentarer

Sitter i bibblan nu, äter en enorm banan och dricker persikosaft. Börjar om tio minuter men tänkte bara säga att jag lever, bloggade inte så speciellt mycket igår ju. :) Blev att umgås med Freddie istället, mysa och fotografera.


Onsdagens outfit

2010-03-24 07:17:21
1 kommentarer

färdglad tunika . vit kofta . svarta strumpbyxor

# 24/3.

2010-03-24 07:12:48
0 kommentarer
Onsdag idag, och därmed har halva projektveckan gått.
Idag har vi bildbearbetning, 10-12, och på eftermiddagen har vi introdution formgivning 13-14.15. Det blir nice. Nu på morgonen ska jag åka in till stan lite tidigare, för att besöka en tobaksaffär. Sedan ta lite bilder till berättelsen jag ska bildsätta tills idag, har världens idé uppe i knoppen men då behöver jag en plats med mycket rörelse = stora torget.

Ikväll beger jag mig mot Sveriges närmsta stad, Enköping. Spendera natten där, det blir mysigt. :> NU, ska jag ta och ladda upp en dagens outfit, sedan göra mig klar för bussen. Hööööööööörs!


{ linnea eriksson.

# indviduella valen

2010-03-23 20:12:45
0 kommentarer
Sitter och försöker knåpa ihop en plan för indviduella valen. Men det går inget vidare, så jag får nog maila SYV:en och boka in en tid, för det här är fan svårt. Det lutar åt dessa iallafall:
  • ENGELSKA B.
  • FILOSOFI A.
  • HISTORIA A.
  • LIVSKUNSKAP
  • PSYKOLOGI A (och kanske B)
Eventuella val, som jag inte vet riktigt säkert är:
  • LITTERÄR GESTALTNING
  • MATTE B.
Åååh, fan va svårt det här är ju. Först och främst måste jag nog fixa blankett på utökat program imorgon, hehe.



# I just wanna dance dance dance

2010-03-23 16:05:41
0 kommentarer
Är klar med ännu en dag av projektveckan nu. Vilket är skööööönt!
Har en ny dikt/berättelse att bildsätta, tills imorgon. Men sen blir det inga mer, och det är brau. Då är det det bara formgivning kvar, och det är det roligaste tycker jag!

För övrigt har dagen gått helt smärtfritt, förutom ett besök hos skolsköterskan. Ska ta och äta lite nu (kanske göra egen apelsinjuice?) och sedan ta det lugnt. Måste skriva frågor tills imorgon, så Carin kan titta på dom.

Skriver mer senare, höööörs då.

Bild tagen för några veckor sedan. Nu är det bara slask och äckligt :<

Tisdagens klädsel

2010-03-23 16:01:11
0 kommentarer


# så nära att du och jag blir ett tillsammans.

2010-03-22 19:32:27
0 kommentarer
En trött linnea, en måndagskväll.
Om ett tag ska jag ut och fotografera, fast jag har inget inspiration till det. Ska bildsätta en dikt, och tjaaaaae... inte världens enklaste. Svår att bildsätta må jag säga faktiskt, men inte omöjligt - så jag ska försöka iallafall.

Har ändå varit en rätt chill dag idag. Har skrivit två texter, två dikter alltså, + en "morning paper" som innebär att man ska skriva ner precis allt som kommer upp i tankarna. Väldigt kul, när man väl kommer in i det, och när man inte får kramp i handleden - vilket jag får jävligt ofta. Så ni kan ju tänka er vad mina tankar innehåller... haha. "FAAAN nu gör handleden ont, jävla jävla jävla skit!", okej så illa är det kanske inte. Men men. Bildsätta text var'e ja, hörs senare!



{ linnea eriksson.

# 22/3.

2010-03-22 06:54:14
0 kommentarer
Sitter och dricker halvkallt té. Måste snart rusa till bussen, vill inte. Verkligen.
Försökte nyligen ta en dagens klädsel-bild, men det gick inget vidare så tar kanske det ikväll istället.
Sover hos Freddie inatt, det blir fint. ♥

{ linnea eriksson.

# vill iiinte

2010-03-21 21:24:41
0 kommentarer
Jag vill inte gå i skolan imorgon. Jag vill inte ha projektvecka.
Fan. Fan. Fan.

Nästa veckas schema:
måndag - 9.00-16.00
tisdag - 9.00-16.00
onsdag - 10.00-14.15
torsdag - 9.00-16.00
fredag - 9.00-15.00

INTE KUL!
Nu ska jag ta ett bad och deppa ännu mer över nästa vecka, usch.


# glimtar av övertygelse om att allt kommer bli som förr.

2010-03-21 20:18:07
0 kommentarer
Min hamster är söt. Han kan ju inte gå, eller nu börjar han knåpa sig fram mer och mer för varje dag som går. Men jag vittnade en otroligt gullig sak för någon timme sedan, när han precis vaknat. Jag tog upp och hälsade på han, gör det varje dag, och satte sedan ner honom i buren igen. Då ställer han sig upp på alla fyra, och tar ett språng på tre-fyra steg, gör en framstupa och börjar sedan kravla igen. Men just då blev jag bara så lycklig, för han har bara rört på bakbenen och hjälpt till lite ibland i en vecka, och det där är första gången sen olyckan som han gått på riktigt - även om det var ostadigt.

Jag blev glad. Nu när jag tänker på det får jag ett stort flin på läpparna, haha. ♥


Helgen har varit underbar, även om jag inte var hos Freddie. I fredags tog jag det bara lugnt, lagade mat och gjorde ingenting. Igår, sov jag till halv 2, gick upp, läste, handlade ingredienser till mina bakverk, bakade drömmar och bärkakor, läste lite till, lagade middag och läste igen. Satt inte alls vid datorn igår, det var så skönt. Och så satt jag på balkongen med min morgonrock, i solen, med min älskade fis. Våran katt alltså, hon älskar våren.

Idag när jag vaknade var det första man såg snö. Och att det snöade. Jag blev inte glad, men det slutade gudskelov. Min mammas novemberkaktus är konstig, den blommar i mars.


# sweet home alabama

2010-03-19 22:28:36
1 kommentarer
Fan vad gutt med fredag.

Dagen började med gym, fastän jag är lite småkrasslig. Så det fick jag skylla mig själv senare när jag började hosta och blev ännu mera hes. Nu är det dock bättre faktiskt, lite snuvig bara. ANYWAYS, när gympan var slut hade vi medieproduktion. Vi får sitta och skissa en förstasida, webbplats, visitkort och brevpapper. Det är kul iallafall! Slutade 11.50, åt lunch och åkte hem. Var hemma vid kvart i två, åt några fruktkakor och blev sugen på att baka. Men vad? :< Gick och vilade, gick upp halv sju och då är dagen slut. Sen dess har datorn gällt, det är liksom kvällens underhållning.


Jag vill för övrigt ha sommar. Inte långt kvar nu, huh? Snart är det påsklov, sen rusar det iväg. Nästa vecka kommer bli jobbig, men det klarar jag! Men som sagt, sommar nu. Snälla?




# när orken inte finns, bloggar man inte.

2010-03-18 21:15:57
0 kommentarer
Det är kass uppdatering, jag vet jag vet.
Men orken finns inte, och därför finns det ingenting att skriva om. Jag går i skolan som vanligt, får arbete efter arbete, åker hem och pluggar - äter - sover. Och lite Freddie därimellan.

Är hos honom nu, vi ska lägga oss precis, så skriver inte så mycket mer nu. Lovar att skriva mer imorgon, lovar.



{ linnea eriksson

# 16 mars

2010-03-16 10:07:28
0 kommentarer
Skolan är jag i nu. Väntar på att lektionen ska böra.
Verkar som detta är en otursdag. Mitt bankkort fungerade inte när jag skulle köpa två bananer och tuggummi, så fick istället springa och ta ut hundra kronor. Att jag även inte har inspiration till något alls just nu, gör inte saken bättre. I eftermiddag är det redovisning på våra låtar (välja en låt och bildsätta) och jag är inte pepp!
Ikväll är det plugg som gäller. Svenskan och engelskan ska påbörjas. Och ringa till mammas jobb om sommarjobb ska jag göra ikväll också, önska mig lycka till!

# 15 mars

2010-03-15 15:56:42
0 kommentarer

Okej, för att klargöra en sak, så var jag sjukt äckligt bakis igår och orkade inte göra något annat än att gå omkring på ikea, så därför var det ingen update igår. Men lördagen var fin, även om det slutade lite illa så är det en dag värd att minnas.

Gårdagen spenderades åt att kolla madrasser på ikea, springa på rusta och köpa gott åt min handikappade, men otroligt söta, hamster. Middagen bestod av kebab, och faaaaaan vad gott det var! Med vitlökssås. Mumma ♥



Idag är det studiedag, vilket är häääääääärligt. Har precis slängt i mig en "frukost", har verkligen sovit ut idag och vaknade inte först vid 2. Då städade jag Freddies rum och gav Skalman mat. Om ett tag blir det att hjälpa hans mamma ner till tvättstugan, sedan bara att ta det lugnt. Freddie kommer hem om en kvart kanske.


Frukost. Varma mackor med ost och chillikrydda. Och persikosaft.


# vi ses i dimman

2010-03-13 18:35:03
0 kommentarer

# heeeelg

2010-03-12 15:25:44
0 kommentarer
Äntligen helg. Är så sjukt trött på skolan just nu, bara en massa nytt hela tiden.
Ska bli skönt med långhelg, ska spenderas med Freddiebabe.

På söndag blir det ikea antagligen, och resten av helgen ska jag bara slappa. Nu blir det att läsa lite, orkar inte sitta vid datorn 24/7.

{ linnea eriksson.

# 12 mars

2010-03-12 06:35:41
0 kommentarer
Gympa nu direkt på morgonen i Allianshallen. Inget jag ser framemot, men det är innebandy...så det är lätt värt att gå dit ändå.

Blev inte så mycket plugg igårkväll som jag trodde. Skrev min planering till svenska fördjupningen, och när jag skulle börja med Sydafrika så upptäckte jag att pappret låg i skolan. Blir att ta hem den idag och plugga i helgen. Det är långhelg för övrigt, är ledig på måndag. Skööööönt! Längtar till att få lägga mig i Freddies säng ikväll, vi ska ha myskväll :)) Kolla på Luftslottet som sprängdes, och köpa hem lite grönsaker och göra stavar av och dippa i hemmagjord dipp.

Nä, ointressant.se. Blir att klä på mig nu, haha.



HAHA, det är läskigt hur mycket jag skratta åt den bilden igår. Precis min humor ♥




{ linnea eriksson.

# det tar aldrig slut

2010-03-11 19:55:17
0 kommentarer
Jag har haft en sjukt konstig dag. Eller inte konstig, men det berodde nog på att solen inte var lika on idag som igår. Jag har ont i nacken men måste plugga. Måste börja på mitt arbete om Syd Afrika, och måste göra en disposition tills imorgon på fördjupningsarbetet i svenskan. Men jag är inte bitter nej nej.
Skall bara ta en dusch nu, sätta på lite tévatten och sen kör vi!

{ linnea eriksson.

# tröttttttttt

2010-03-10 19:34:36
0 kommentarer
Jag är så jävla trött så jag orkar helt enkelt inte blogga ikväll. Det suger för övrigt att textkommunikationen är inställd imorgon men att jag, som ska till tandläkaren, måste åka in som vanligt ändå. Lev väl tills vi hörs igen imorgon!



{ linnea eriksson.

# glutenintolerant?

2010-03-10 11:33:10
0 kommentarer
Hemma nu. Tog en jävla tid, eller ja, först prata lite och sedan kolla blodtryck, lungor och hjärta. SEDAN fick jag gå och ta blodprover igen, och så kom provtagaren på att det var fel rör men hon skulle ringa till labbet och kolla om det gick bra ändå; och det gjorde det! Fan vad bra liksom, jag hatar blodprover haha.

Hursomhelst, så kan jag vara glutenintolerant. Får svar på det om ca. 1 månad. -.-' Fick iallafall ett recept på en medicin mot det, så om det blir bättre är det ju bra, annars är det något annat fel.


Kul att läsa va? Nej, så nu slutar jag. Hörs.

# 10 mars

2010-03-10 09:59:26
0 kommentarer
Fan. Fan, jag höll på att försova mig till mitt läkarbesök. Ska vara där om en kvart, vaknade för en kvart sen. Tack mamma för att du väckte mig, gick inte upp när min väckarklocka ringde.


Men, vi hörs när jag är tillbaka.

{ linnea eriksson.

# hoooome sweet home

2010-03-09 19:36:18
0 kommentarer
Min rygg gör fan skitont efter allt släpande. Eller ja, känslig rygg + cpfötter + mig = ingen bra kombination. Fick allafall med mig en väska, ett par glajjor och en nagelfil hem. Blir nog mer shopping nästa månad skulle jag tro, hahaha.

Skall ta ett bad nu, dricka té och brodera resten av kvällen. Skulle behöva plugga, men fan, det orkar jag inte idag.  Eller kanske. Vi får se.



{ linnea eriksson.

# fotolektion

2010-03-09 14:33:19
0 kommentarer
Jag har fotolektion nu. Att ta bilder, redigera dem och sedan inte göra ett dugg under 2 timmar och 30 minuter är hyfsat chill faktiskt. Vi ska välja en låt, och bildsätta den. Jag valde Ted Gärdestad - Himlen är oskyldigt blå, älskade den låten förr. Faktiskt. Så nu har Rasmus fått vara fotomodell som ett barn, haha. Nu är det bara en/två bilder kvar och det tar jag med mamma ikväll.
Snart slutar jag iallafall, ska ner på stan och spendera lite pengar. Hörs när jag kommer hem, förhoppningsvis några hundralappar fattigare.
[ linnea eriksson.

# haha njut

2010-03-09 12:13:32
0 kommentarer

# ingen bra start va

2010-03-09 09:52:44
0 kommentarer
Så jäkla typiskt min tur, att först hos tandläkaren har dom
inte tid med mig (jag är ett akutfall, haha.) och sen att min
lärare i textkommnikation är sjuk och jag vill ha respons på min artikel.
Det börjar inte bra idag alltså.

# 9 mars

2010-03-09 07:46:11
0 kommentarer
Godmorgon!

Fan vad jag hatar att nysa på morgonen. Jag vet inte, men jag får alltid nysattacker när jag precis tagit på mig min parfym, och sen nyser jag i en timme (fast, nu när jag tänker på det, så är det såhär varje morgon ändå haha). Det är såååååå jobbigt. Men iallafall, jag hatar att nysa på morgonen.

Dricker mitt morgonkaffe just nu, måste skynda på lite för min buss går om 15 minuter ca. Alltså, 7.55. Tandläkaren ska besökas, annars hade jag nog sovit fortfarande tror jag. Anyways...



det här har jag på mig idag:



jeansskjorta - mammas
svarta strumpbyxor - tempo
korallfärgad tunika - gina tricot



{ linnea eriksson.

# yes!

2010-03-08 22:19:18
0 kommentarer
Är äntligen klar med helvetes-artikeln. Bara gud vet hur mycket energi jag lagt ner på den, på att börja, radera bort allt och skriva om precis allt igen.
Men nu är den klar, och jag känner hur en klump från kroppen försvinner. Glad!


cambilder in my ♥.


Nu blir det en snabb dusch, bestämma kläder till imorgon och brodera tills jag somnar. Sovmorgon imorgon också, känns så himla värt! (Måste även få notera att det här är första måndagen på hela terminen som jag inte gått och lagt mig klockan 7.)


{ linnea eriksson.

# vill haaaaaa

2010-03-08 20:42:24
1 kommentarer

Solglajjor, 59:50:-



Väska, brun, 179:-



Tygkasse, blå/vit, 29:90:-



Tygskor, svart + vit, 99:-/st



Jeansshorts, 99:-


{ linnea eriksson.

# vårkänslor

2010-03-08 20:19:04
0 kommentarer
Är nu hemkommen, fast det har jag i och för sig varit i någon timme nu.
Var och handlade med min mor för ett tag sen, letade nagelfil med det fanns inga på affären. Mina naglar är bläu right now, ojämna och färgen håller på att flagna. Blir att köpa nagelfil imorgon och fixa till de lite, såhär kan dom ju inte se ut liksom!

Idag var det vår i luften, solen sken och fåglarna kvittrade, och även när jag kom ut från skolan halv fem så sken solen fortfarande (var väl sisådär 3-4 månader sen det hände sist, så jag blev lycklig ♥). Får ännu mer sommarlängtan nu, och det är ju inte långt kvar heller! Kommer gå sjukt snabbt efter påsklovet vill jag lova, och det är ju om ~3 veckor. SJUKT!


Nu ska jag göra iordning en kopp té, knåpa lite på artikeln om Stadsteatern och brodera senare ikväll.

{ linnea eriksson.

# school

2010-03-08 13:52:56
0 kommentarer
Sitter i skolan, fick precis kladdkaka och kaffe av snälla Kjelle. Ska egentligen göra några frågor men jag fattar ingenting, så blir att slänga ihop något snabbt nu bara.
Mitt shoppingbehov har växt sig större, och att jag fick extra pengar av pappa igår så är det större än någonsin. Det suger att inte mitt kontokort inte vill betala från nätet, för då måste jag ta en postförskottsavgift på 50:-, och det blir mycket pengar tillslut. Haha, oj. Okej, seriöst nu: nu blir det att försöka göra uppgiften.

# 5 mars

2010-03-05 16:32:17
0 kommentarer
Hej bloggen!

Jag har varit lite (okej, väldigt) off dom senaste dagarna och svaret är enkelt varför; jag har inte orkat. Jag har gått in och ut ur ångestattacker, gråt och lycka i flera dagar. Jag är även trött, hur mycket jag än sover så är jag ändå dödstrött och jag vet inte vad som är fel och OM det finns något fel. So, därför har jag inte bloggat.



Imorse tog jag blodprov. Det gick bra, reagerade inte alls när dom tog blodet, men när vi var påväg därifrån så kände jag huvudvärk och var knäsvag. Så jag skippade skolan idag faktiskt, kändes inte värt att åka dit i och med att jag skulle komma 40 minuter innan dagen var slut, och att jag mådde lite snepe gjorde inte saken bättre.

Just nu sitter jag i Enköping stad och dricker Toblerone Cappucino, riktigt gott faktiskt, men föredrar vanligt svart kaffe. Skall bara sitta och brodera idag, eventuellt åka och tända ljus för min gammelmoster som skulle fyllt 90 år idag om hon hade levt! ♥

Adios

# dagens...

2010-03-03 06:51:43
0 kommentarer




Dagens humör: Glad.

Dagens mående: Trött. Glad.

Dagens borde: Skriva artikeln, sova ut, vara hemma.

Dagens frisyr: Uppsatt i knut.

Dagens smink: Puder och mascara.

Dagens klädsel: Bild ovanför!

Dagens planer: Skola, skola och ännu mera skola. Sen till Freddie. :>

Dagens materiella vill ha: Inget speciellt faktiskt.

Dagens fundering: Eh, varför människor påverkar människor (?)

Dagens beroende: Ingenting....än.

Dagens tråkigaste: Skola.

Dagens längtan: SOMMARN! BLI BRUN! BARA BEN! BEACH 2010! ♥

Dagens superlängtan: Älskling [v]

Dagens tidning: UNT.

Dagens låt: Himlen är oskyldigt blå - Ted Gärdestad.


# punkt

2010-03-03 06:20:44
0 kommentarer
Jag visste inte att man kunde vara så här trött som jag faktiskt är. Det är inte första gången som jag ligger vaken halva natten fastän jag är trött, inte första gången jag ligger och vrider mig och ser vita fläckar dansa för ögonlocken.

På fredag ska jag ta blodprover, och på onsdag får jag svar. Förhoppningsvis, så är det problem som går att lösa. Jag orkar inte detta längre.

# dagens...

2010-03-01 06:59:38
0 kommentarer
... outfit!


vitt baslinne - H&M.
rosa tunika med svart tryck - lindex.
svarta strumpbyxor - tempo.
axelväska - marknad.

# 1 mars, 2010.

2010-03-01 06:56:54
0 kommentarer
Idag har jag och Freddie faktiskt varit tillsammans i 26 månader.
Jag älskar dig bubben.  ♥

"när vi ligger i mörkret hand i hand , då mår jag som bäst . nothing in this world can explain that feeling ! det är underbart att veta att du alltid finns där , att du älskar mej för den jag är & inte för den du tkr jag ska vara . att det finns någon här i världen som älskar mej för min insida & tycker jag är vacker ändå <3 kan inte nämna EN gång som du inte funnits där, du är nog den som alltid tillsist får trösta mej . du är en av dom få som jag litar mest på baby! du är den mest underbara , sexiga , vackra , finaste , snyggast & mest attraktiva person jag vet om & känner , jag älskar dej . <3 jag älskar att ha dina händer på min kropp & jag älskar att ha dina läppar mot mina , underbar känsla ! <3 att se dej le är den största lyckan i mitt liv , att höra dej skratta får mitt hjärta att smälta gång på gång . att se dina ögon vila på mej får mej att känna mej älskad , något som jag aldrig känt med någon ! jag älskar dej till hundratjugo % och det är äkta . aldrig har jag känt såhär , aldrig . never! du är den bästa jag haft & kommer få älskling , lovar dej det :) du är den som bär mitt hjärta i din hand , take care of it , plzz (a) <33"

en text jag skrev i början av vårat förhållande, för alltså över två år sedan.



Första dagen i skolan börjar om ca. 1½ timma. Är sjukt pepp faktiskt, saknat skolan lite smått. Ha rutiner, gå upp tidigt och komma i säng i tid är min melodi. Har missat bussen som gick nu för en minut sedan, så tar troligtvis den som går 7.10 (express) och hoppas för guds skull att jag kommer i tid till första anslutningsbussen. Det är även en lång dag idag - fint sätt att börja skolan efter lovet - och slutar 16.20, och ikväll bär det av till min sjukling.

Men nu ska jag ta och kanske dricka lite lättfil med kanel och sedan gå till bussen. Just det. Vi hörs in school! Puss.