Hej hå...

2010-05-30 22:37:15
0 kommentarer
... här kommer jag och hälsar på!


Det var ett tag sen jag skrev något, och det kommer antagligen fortsätta i denna bana; att jag bloggar med några veckors mellanrum. :} Livet är ganska underbart just nu: slutar skolan för sommarlov på onsdag; på fredag tar snutten studenten, vem blir fullast? Veckan därpå ska jag på bästavän's skolavslutning och härja med henne, i miss you babe; jag ska på sleepover (prat om det) och så ska jag ta det lugnt, för då är det faktiskt sommarlov.,

Jag känner egentligen inte för att ta sommarlov, för det känns så.. hemskt. Eller inte hemskt, men sorgligt, eftersom vissa kommer man inte se på tre månader.




That's it for now, nästa gång jag skriver har jag sommarlov! Den ni. :}

Hej stress

2010-05-11 19:20:15
0 kommentarer
Jag fattar inte varför alla lärare ska packa på oss en massa skit nu på slutet.
Har ett artikelblock att göra som ska in imorgon, jag har två nationella prov i MaA och det kommer gå åt helvete, jag har en fördjupning om sociala medier att göra men det är lätt, jag har en layout att göra till artikelblocket som är askul, ett prov i antiken, jag har alltså hur jävla mycket som helst att göra. Och jag orkar fan inte längre snart! :{

Det är väl tur att det är 12 skoldagar kvar, annars hade jag väl dött innan sommarlovet... och det vill vi ju inte. Nu funderar jag på att ta ett bad eller något annat avslappnande så jag kan förbereda sen inför intervjuerna imorgon.

01.01.08 och 01.01.09 är datum jag aldrig glömmer! ♥

2010-05-05 19:06:55
2 kommentarer
Idag har jag upplevt glimtar av lycka, riktig jävla lycka. Jag har kanske inte berättat att jag och Freddie förra veckan eller något, var och beställde ringar. Silverringar blev det, och det är jag glad över! Men iallafall, det har varit ett jävla tjå med dessa ringar, det har varit fel storlek, det har varit utgångna ringar vi velat ha.. and so on.
Men idag var vi och hämtade våra ringar, och jag är så himla lycklig för det!

Jag älskar dig gubben, nu då o föralltid. ♥
(v)


Hey, soul sister

2010-05-05 07:47:57
0 kommentarer
Okej, är ofta jag skriver detta nu, så förlåt. Jag har haft feber, världens förkylning och har det fortfarande, men febern försvann i lördags så det kan jag inte skylla på egentligen! Men jag har bestämt en sak... och det är att skriva när jag har lust, och för min skull.

Så, nu kommer jag skriva för min skull, för även om jag har blivit nästan frisk från förkylningen (idag är det rätt dåligt, så jag är hemma idag faktiskt) så mår jag s-k-i-t. Jag känner en sådan press nu innan sommarlovet, en sådan press att vara glad och leende vart jag än går... men vet ni vad? Det går inte alls bra - för ibland, som nu - får jag perioder som jag är..  konstig och mår jättedåligt.

Dessa perioder brukar försvinna rätt snabbt, en vecka eller så, men när det väl är här, är jag så jävla off, ledsen och arg hela tiden. Jag tror att grunden är allt som hänt mig när jag var mindre, för även om man går vidare och blir lite lycklig, så sätter vissa saker sina spår i människor. Mina sår har bara börjat läka, det är knappt en skorpa än. Och ibland, orkar jag bara inte vara sådär lycklig och sprallig som jag vill vara.