Imorgon...

2010-07-29 22:20:43
0 kommentarer

.. bär det av till de småländska skogarna med Freddie och min lillebror. Vi ska spendera några dagar där med min far och hans brud. Bastu, två badrum, alltan, 100 meter till sjön... tja, det ska helt enkelt bli skönt.

Innan jag åker måste jag göra en hel del jävla mycket. Men lucky me har redan gjort nästan allt, nu är det bara det minst krävande kvar (förutom själva tågresan då...) och det är att ta en dusch, undvika håret eftersom jag färgade det igår, göra ansiktsmask och bestämma vad jag ska ha för kläder. Och eh, jag ska väl diska också, antar jag.


test mobilt

2010-07-28 02:03:46
0 kommentarer
testar att skriva från bebis mobil. får se om det funkar. :)

Måndag?

2010-07-26 11:40:44
0 kommentarer
Har jag rätt i att det är måndag idag? Hm, jag borde bli bättre på att hålla reda på dagarna, eftersom skolan börjar snart. Men det kommer nog. Idag måste jag ringa till Tele2, eller om mamma gör det, och så ska jag umgås med min moster. Utomhus, vi ska ut i skogen och kolla läget med svamparna (vi gjorde det igår, men det fanns i n g e n t i n g. Bara blåbär.

Men äsch, jag har inga bilder att visa heller, så nu ska jag ta och fixa mig och sen sticka iväg. Imorgon kommer bebis. :>

24/7.

2010-07-24 23:11:26
0 kommentarer
Orkar inte blogga alls, är inte ens inne vid datorn när jag är hemma. - förutom nu! Ville bara säga att jag lever, fast det är knappt.

Nu ska jag fortsätta dricka mitt vin och spela lite, och sakna min bebi ännu mer. Hööörs!

Fall for you - Secondhand Serenade ♥

2010-07-23 00:23:58
2 kommentarer



The best thing about tonight's that we're not fighting
Could it be that we have been this way before
I know you don't think that I am trying
I know you're wearing thin down to the core

But hold your breathe
Because tonight will be the night
That I will fall for you
Over again
Don't make me change my mind
Or I won't live to see another day
I swear it's true
Because a girl like you is impossible to find
You're impossible to find

This is not what I intended
I always swore to you I'd never fall apart
You always thought that I was stronger
I may have failed but I have loved you from the start

Oh, But hold your breathe
Because tonight will be the night
That I will fall for you
Over again
Don't make me change my mind
Or I won't live to see another day
I swear it's true
Because a girl like you is impossible to find
It's impossible
So breathe in so deep
Breathe me in
I'm yours to keep
And hold on to your words
Cause talk is cheap
And remember me tonight
When you're asleep

Because tonight will be the night
That I will fall for you
Over again
Don't make me change my mind
Or I won't live to see another day
I swear it's true
Because a girl like you is impossible to find

Tonight will be the night
That I will fall for you
Over again
Don't make me change my mind
Or I won't live to see another day
I swear it's true
Because a girl like you is impossible to find
You're impossible to find

Känslokaos

2010-07-22 23:56:30
0 kommentarer
Idag har jag mått på alla möjliga sätt som går.

Är lycklig, men ändå har jag ångest och är jätteledsen. Hur går det ihop kan man fråga sig..? Jo, det är nämligen så att jag ska åka hem imorgon. - efter tre veckor. Freddie ska åka till Lysekil - västkusten - och jag ska hem och spendera lite tid med min familj. Inget fel med det. Bara det att jag kommer sakna min bebis så otroligt jävla mycket. ♥ Kommer kännas så tomt i min stora säng. Ingen att krama, pussa, slå på, duscha med, dryga med.. åh. Ja, ni hör ju hur jag är, har en stor klump i magen.


Men iallafall. Vi var hos Freddies bror idag med svärmor, hon hade ju inte sett lillcheyen än. Tycker bara mer och mer om lillan! Så jävla söt, så liten, och hennes hår är himmelskt mjukt. Helt underbar bara. ♥ Hursomhelst, vi fikade, busade med ungarna, katterna, snackade, spela xbox. :} Om ett tag skall jag och bebi ta ett bad och prata lite, sen blir det s o v a.


Good

2010-07-21 21:24:15
1 kommentarer
Sitter och stordrygar mig med 
min mamma på facebook och
dricker vitt vin. Har precis tryckt i
mig en halv kebab så nästa halva
ska väl ner snart med.

Nu mår jag bra.

21/7.

2010-07-21 13:27:34
2 kommentarer

Hej kompis!
Hela (eller okej, inte hela, men i en timme iallafall) har jag försökt hitta ett endaste jobb åt min pojkvän. Det tog mig en timme, när det annars brukar ta som mest en kvart. :< Jag tröttnade rätt rejält ett tag, men jag har lovat att hjälpa honom så... vad gör man?

Idag kommer för övrigt hans mamma hem. Vilket betyder att jag måste städa iallafall köket och rensa i vardagsrummet. Och diska och göra klart med porslinet. Hon kommer hem "ikväll", så jag får nog sätta igång snart.

Jag ska eventuellt få med mig Freddie hit ↑ ikväll.


Meckare Linnea

2010-07-20 17:26:36
2 kommentarer

Sådär, nu är jag hemma igen.
Blev lite gjort idag, då F fick ryck och mecka med sin bil - jag hjälper till. Vi fixade ett lackage i ett rör till servostryrningen. När vi var klara så drog vi en sväng till affären och köpte strimlad skinka, champinioner, riven ost, mjölk och loka till middagen ikväll. Blir champinion-/skink-/ostsås med pasta, gott!

Nu ska jag ta och diska, städa undan lite och eventuellt rensa på porslin (jag har lovat Freddie's mamma att göra det) innan maten. Pöss.


Picture from yesterday - 19/7. ↑


20/7.

2010-07-20 12:59:59
0 kommentarer
Godmorgon! Eller godmorgon föressten, har varit vaken i minst 1½ timme nu, men inte skrivit något. Dagen har än så länge inte bjudit på något, kommer antagligen inte göra det heller, men en sväng till affären och så ska jag väl hinna med (promenera såklart!). Nu däremot, ska jag ta en dusch och sedan blir det att lira lite, hörs senare!


Soluppgång 11/7. ↑

Gårdagens outfit

2010-07-20 12:45:27
0 kommentarer

Rosa linne - H&M divided. Beige kortärmad kofta - second hand. Jeansshorts - ?

D-ö-d

2010-07-19 17:03:41
0 kommentarer
Hemma igen! Är helt död, kommer verkligen somna så fort jag lägger huvudet på kudden ikväll - måste dock hålla ut till åtminstone 8 innan jag lägger mig i sängen. Detsamma gäller Freddie, stackarn är ännu värre än jag. Rödsprängda ögon, ingen reaktionsförmåga... gissa vem som kommer sova gott inatt alltså.?

Men hur jag ska hålla mig vaken är en gåta. Först och främst tänker jag ta ett bad, sen får det väl bli spela spela spela. Så, ett bad då! :>

Morgoninlägg INNAN klockan tolv.

2010-07-19 11:56:44
0 kommentarer
Godmorgon!
Jag ska väl inte skryta med hur många timmar jag sov inatt, men det var väl något liknande som igår. Freddie har inte sovit något alls så ska inte säga något om hur trött jag är! Om ett tag ska vi ut och fika/åka runt med hans far, så måste fixa mig lite nu! :> Hörs later ♥


Det funkar fan inte..

2010-07-19 00:51:26
0 kommentarer
... för mig att vända på dygnet! Nu sitter jag här igen, med 5 timmars sömn inatt (har alltså sovit en timme till, men det är ingenting.) och klockan är KVART I ETT?!?!!!1! Jag sitter faktiskt och väntar på att Freddie ska sluta spela så jag kan göra det haha. :D Håller även på med en design men jag orkar inte fortsätta på den just nu, så det får bli imorgon. Hörs! ♥



And here we go again.

2010-07-18 17:24:39
0 kommentarer
Ja, nu håller jag på med ännu ett försök att vända på dygnet. Somnade framåt halv sju imorse och gick upp tio. Så vi får se om det funkar denna gång. Freddie tyckte att jag skulle ha städat när jag ändå var uppe 4 timmar innan han, men jag är som jag är med mitt krav att få vara ensam när jag städar. Blir mycket mycket bättre och mer clean då!

Nä, ni märker ju hur jag sluddrar och jag halkar fan på tagenterna, så nu blir det att spela lite! Om ett tag ska jag göra käk. Puss


 
Don't walk away - Sick Puppies

Ett stycke fnatt och oväder.

2010-07-17 22:00:16
0 kommentarer

"Imorse" när jag vaknade trodde jag att jag fått fnatt. Jag tyckte, och trodde verkligen det, att klockan var 18:45. Va? Jag sprang upp, gav katten fisk, slängde i sköldpaddan i badkaret med lite käk.. och sa till Freddie att han inte vill veta hur mycket klockan var. Jag sticker ut i köket igen, kollar på klockan där och ser att den står på 16:15... Haha, då tror jag att den har stannat och inser inte förens jag går in och kollar på min mobil att klockan är så mycket.

Så ja, vi har faktiskt inte gjort ett skit idag. Det är ett oväder påväg verkar det som, dels för att på fem minuter har det blivit kolsvart ute och dels för att mitt huvud känns som om det ska sprängas när som helst. - brukar ha huvudvärk när det är åska på g. Alla våra planer om att åka och bada ikväll spolades ganska snabbt när det blev aktuellt för Freddie att köra ICC 10man altrun och såklart på grund av vädret.

Såhär ↓↓ ser det ut om man kollar ut genom fönstret från köket, mot Stockholm.


Dygna..?

2010-07-16 17:16:01
0 kommentarer
Både jag och Freddie börjar bli lite förskräckta över hur snabbt dagarna går. Men som jag sa till han för ett tag sedan, "vi får skylla oss själva som sover till 2-3 varje dag". Men what to do? :< Antingen dygna, eller vara vaken länge, sova någon timme och gå upp jättetidigt så man somnar tidigt.

Felet med det andra alternativet, att bara sova någon timme och gå upp tidigt är att, för mig, så funkar det en natt. - sen är jag tillbaka i samma mönster igen. Jag funderar på att dygna... men stackars människor som får stå ut med mig då, för när jag är för trött, så blir jag en bitch eller dryg som fan. Antingen eller. Får tänka på saken tills senare!


Ska dra ut Freddie och handla snart för vi (läs: jag) ska göra en favorit i repris: rigatonin. Behöver handla hem skinka, champinioner, matgrädde och riven ost. Latero! ♥


Pixpix

2010-07-15 22:28:47
0 kommentarer


1. sjön när vi precis kommit dit. 2. sjön + brygga i vattnet. 3. freddiebabe + sjön när vi ska åka.


Smågrodor

2010-07-15 17:45:07
0 kommentarer
Tjolahopp!
Ska bara uppdatera lite snabbt...måste laga mat snart. Vi åkte ju och badade igår och jävlar vad mysigt det var, solnedgången var underbar. Fick några fina bilder som jag ska visa er senare. Och gissa vad vi hittade där? Små små små grodor, jättesöta verkligen. - tills vi hitta paddan som antagligen har gjort alla dessa smågrodor. :'<

Ska ta och ställa mig i köket och fixa maten nu, så hörs vi senare med bilder. ♥

Följ...

2010-07-14 21:08:27
0 kommentarer
Följ min blogg med bloglovin

Let's go

2010-07-14 20:53:48
0 kommentarer

Snart ska vi (dvs. jag och Freddiebabe) dra ut och bada. OM jag kan dra med honom vill säga, han har fastnat vid CoD: MW2 just nu, har tjatat i några timmar nu! :< Well.. om vi åker snart så tänker jag ta med mig min kamera för känner verkligen hur jag måste fota lite..


Fan för att ha en inglasad balkong.

2010-07-13 20:19:42
0 kommentarer

Går fan inte att leva i denna värme. Visserligen har det varit blåsigt idag, but still, 32° och solen steker. På kvällen, som igår, var det sjukt skönt - då kunde man iallafall andas! :) Vi var och grillade hos Freddie's brorsa igår, med rosa tårta och laxburgare, potatis och hollandesås. Jag bara NOM NOM NOM NOM! Hahaha.

Jag tog mitt första dopp i fredags!! Samtidigt som en liten liten chey vid namn Clara kom till världen. Världens gulligaste unge, och minsta jag har sett! ♥ Man längtar inte lite efter en egen liten knodde nu alltså...helt underbart verkar det vara. Men tillbaka till badet - vi åkte iväg vid sjutiden på kvällen, åkte ut mot Skattmansö, ca. 2-3 mil utanför Enköping, och letade efter en speciell badplats. Vi kom dit, men det var för mycket folk.. så vi drog vidare. Hittade en mysig liten badplats någon kilometer därifrån, helt underbart skönt i vattnet var det. Vi skulle åkt idag igen, men blev förhinder, så vi åker imorgon istället.

Blir och ta det lugnt nu ett tag, läsa en bok antagligen. Hörs! :>



Jag och Freddie för någon sommar sen.... oldie.


trött torsdag

2010-07-08 16:29:47
0 kommentarer
Idag är en trött-dag. Har sovit halva dagen (vaknade 3...) och jag har faktiskt tänkt låta dagen fortsätta i slapp-anda. Så nu tänker jag gå och lägga mig i sängen och läsa Förföljd, en bok av Molly Katz. :>

Mormors lilla kattunge, som hon fick av mig i födelsedagspresent. Moses ♥

mitt schema

2010-07-07 21:57:02
0 kommentarer

Känner redan nu att jag kommer dö ganska sakta när skolan drar igång igen.

shopping

2010-07-07 20:15:00
0 kommentarer
1. LiNNE - H&M DiViDED - 49.50:-
2. LiNNE - H&M DiViDED - 49.50:-
3. TUNiKA - SECOND HAND - 45:-
4. TYGSKOR - H&M - 129:-
5. (ej på bild) STRUMPOR - H&M - 49.50:-

Jag måste lära mig att hålla reda på mina pengar. Har även spenderat 20 riksdaler på doftljus idag, två BAY BREEZE och en MOUNTAIN LAKE, luktar gudomligt gott. No more shopping this month! *host host* + att jag lyckades göra av med närmare 600:- när jag var i Stockholm med Emelie

i love the way you lie

2010-07-07 01:51:37
0 kommentarer
Precis hemkommen efter en lång (en halv mil) nattlig promenad med Freddiebabe. Riktigt mysigt faktiskt :> Snart blir det antagligen sängen, börjar känna mig lite trött. Imorgon ska vi till en second hand-butik här i Enköping och kolla efter grekisk keramik, hoppas vi hittar något.

Men nu, godnatt! ♥


M-hmm

2010-07-06 23:47:26
0 kommentarer
Hej där!
Jag känner verkligen hur min blogglust börjar komma tillbaka, jag behöver nog ett tidsfördriv - för fyfan vad jag har tråkigt. :< eller tråkigt och tråkigt, jag vill bara att något ska hända utöver att jag är med min pojkvän, träffar vänner och så. Jag vill till Göteborg, pappa, tyskland.