Music ♥

2011-04-28 20:32:53
0 kommentarer
What is love
Rollin' in the deep

Två låtar jag lyssnar på såhär i pluggetider. Historiauppsatsen ska in imorgon, och jag har skrivit 1206 ord av 2500.Go me typ. EHEHEHEHE.




Good day

2011-04-27 19:25:08
0 kommentarer
Idag har varit en bra dag, trots att jag nästan kom försent till bussen. Vi fick en förfrågan om vi ville åka till Grönan 25/5 och vara med på DNs lilla-journalist-priset, och såklart ville vi det! Sen fick vi bekräftat att vi ska få iPad 2 i höst. HUR JÄVLA NICE?! Ungefär såhäääääär nice. Jag vill ha en vit. Hihi.

Nu tänkte jag dock ta ett bad, duscha och så läsa.



Är den sju?!

2011-04-27 07:01:53
0 kommentarer
Haha, jag skulle skriva ett inlägg med fick precis veta av nyheterna att klockan är sju.
ALLTSÅ har jag bråttom. Hörs när jag är i skolan, hehe.
Poss ♥

School. Again

2011-04-26 07:44:05
0 kommentarer
Godmorgon kompisar!

Ska bara skriva snabbt och berätta att jag lever! Det var ju så fint väder hemma {söndag och igår} att jag bara var ute i solen. Ganska självklart?! Jag har till och med bränt mig. Hihi. Men iallafall.... jag ska till skolan idag. Där var friden slut, men jag är rätt taggad ändå. Hoppas jag säger samma sak ikväll!

Nu måste jag dricka upp mitt kaffe och sedan sticka till bussen! Puss ♥


New shoes

2011-04-23 14:45:00
0 kommentarer
Mina nya skor. Hur söta?! Kommer användas flitigt i sommar. 99:- på Ica Maxi.

Påskafton

2011-04-23 14:23:25
0 kommentarer
Glad påsk!
Vad händer idag då? Själv ska man på påskmiddag hos svärfar om ca två timmar. Hehe. Så det blir duschen och så om ett tag. Sen ska jag åka hem ikväll, det är ju mindre kul - kommer sakna bebis! ♥
Weeeeell.. jag skrev väl inget igår, right? Jag var ju "upptagen" hela dagen... närå, men jag var på årets första utefika hos familjen kaoz. + köpte godis, ett par skor {i'll show you} och lite annat smått. Gjort lite påskpåsar, bara för att visa att man kan ge bort påskägg {och få} FAST man är vuxen. Så, hehehehe. Eller nåt.

Nej, men nu blir det duschen. Skorna kommer upp i ett inlägg om cirka 20 minuter. Puss



421

2011-04-21 19:07:15
0 kommentarer
Keno på TV. Vilket påminner mig jävligt mycket om den där äckliga uppsatsen jag har i historia och som jag verkligen inte orkar ta itur med. Det påminner mig dessutom om våran Gotländske historielärare, som alla älskar så mycket. Hihi. Eller inte. 

Idag har jag varit i Västerås. Åkte 10 imorse, jobbintervju, ikea, Rusta, ÖoB och Willys. Hemma 15:00 igen. Med ryggvärk, huvudvärk och ett dåligt humör. Därav den roliga inledningen ovan ↑. Jag känner mig bara jävligt bitter just nu, så ska sätta mig med mat, musik och en bloggdesign snart. Fast jag borde plugga.... men det skiter jag i idag - precis som alla andra dagar denna vecka. Puss.



I'm back

2011-04-20 20:59:50
0 kommentarer
Hej där!
Har varit lite tomt här på bloggen i en vecka, men kände för en paus..... nu är jag förhoppningsvis tillbaka! Hehe. Jag ska försöka fixa en ny design asap, för jag känner att den jag har nu är.. tråkig. Det är ju vår nu, så lite glädje vill man ju sprida. :}

Vad har då hänt under en veckas tid? Jo, jag har numera påsklov. I 5 dagar till visserligen, men ändå. Så skönt, så skönt - och välbehövligt! Jag har även börjat använda twitter igen {följ mig, följ mig!}. Och ätit alldeles för mycket glassar ♥ Och följt med Freddieboy på inte mindre än två jobbintervjuer, tredje är imorgon! Hihi. OCH JUSTJA, jag har rensat en balkong.



TTYL.

Frihet

2011-04-10 18:39:13
0 kommentarer
Tro, jag vill känna tro
Jag vill känna morgondagen nalkas här i lugn och ro
I en vinterväld finns det någon tro?
Jag vill känna önskan om en tid
Så ljus som friheten känna tro igen
Att vilja men inte känna är nog så svårt
Att se men inte höra du vänder dig bort
Du sa: Inget här är givet för sådant är livet
I dina ord finns ingen önskan eller någon lust och långtan
Tro, jag vill känna tro


Idag känner jag mig duktig. Eller stolt - spelar ingen roll hur jag känner mig, ingen kan göra mig nedstämd nu. Jag har kört bil idag, för första gången i hela mitt liv. Och fick motorstopp en enda gång. Hur coolt?! Och det var ju hur kul som helst, när bilen väl rullade. Fan, jag vill igen. Igen, igen, igen.

Nu ska jag plugga lite, sen göra scones, sen äta scones och sist men inte minst - spela! Sovmorgon imorgon, hihi. :) Puss ♥ 


Förkyld

2011-04-05 19:37:43
0 kommentarer
Tror fan min lillebror smittat mig med sin äckliga förkylning. Inte okej och jag har verkligen inte tid att vara sjuk just nu! Fan, fan, fan. Inte mycket och göra I guess, nu ska jag dock säga godnatt!

Trött chëy

2011-04-04 17:47:22
0 kommentarer

Omänskligt trött. Trots att jag ätit två piggelin (hahahaha, jag vet) så är jag trött. Varför? Jävla piggelin. Nej men, jag ska inte skylla på piggelinen, jag skyller på mig själv som vaknar när min pojkvän rör på sig och på det där äckliga samhällsprovet vi hade idag - den tog livet av mig. Så illa är det.

Och det här med att jag skulle försöka gå ut och gå när jag kom hem krasades sönder så fort jag tänkte tanken, nu orkar jag inte det. Det blir kaffe och lite WoW istället - nördig tjej, jag vet. Puss!

Deprimerande äckelväder.

2011-04-03 15:55:01
0 kommentarer
Såhär ↑ ser det ut från från balkongdörren och utåt. Så. Jävla. Deprimerande. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa en bra bok.

Mycket och göra. NJA.

2011-04-02 17:28:37
0 kommentarer
Åh vad dålig jag är på att blogga såhär på vårkanten. Jag suger verkligen. Men det enda jag gör ändå är att vara i skolan, plugga, träffa vänner/bebi, och sova. Roligt liv? Ne.

Bara för att bevisa hur roligt jag har det just nu, skriver jag en liten liten lista på vad jag ska göra innan/under påsklovet som är om 3 veckor.

♦ Skriva ett porträtt.
♦ Göra en annan uppgift i textk.
♦ Ett fotorepotage och en annan fotouppgift jag inte har grepp om.
♦ En bokanalys på klassikern i svenskan.
♦ Läsa ut en engelskabok och göra en uppgift om ett kulturellt fenomen i boken.
♦ En 2500 ord-uppsats i historian.
♦ En uppsats + analys i samhällen/textk.
♦ Ett prov i privatekonomi.

+ något mer jag glömt bort. Ehe, lite mycket? Jaja, bara börja någonstans. Inte just nu dock, jag måste äta innan jag kan göra något mer. Hehe. Puss