# glimtar av övertygelse om att allt kommer bli som förr.

2010-03-21 20:18:07
0 kommentarer
Min hamster är söt. Han kan ju inte gå, eller nu börjar han knåpa sig fram mer och mer för varje dag som går. Men jag vittnade en otroligt gullig sak för någon timme sedan, när han precis vaknat. Jag tog upp och hälsade på han, gör det varje dag, och satte sedan ner honom i buren igen. Då ställer han sig upp på alla fyra, och tar ett språng på tre-fyra steg, gör en framstupa och börjar sedan kravla igen. Men just då blev jag bara så lycklig, för han har bara rört på bakbenen och hjälpt till lite ibland i en vecka, och det där är första gången sen olyckan som han gått på riktigt - även om det var ostadigt.

Jag blev glad. Nu när jag tänker på det får jag ett stort flin på läpparna, haha. ♥


Helgen har varit underbar, även om jag inte var hos Freddie. I fredags tog jag det bara lugnt, lagade mat och gjorde ingenting. Igår, sov jag till halv 2, gick upp, läste, handlade ingredienser till mina bakverk, bakade drömmar och bärkakor, läste lite till, lagade middag och läste igen. Satt inte alls vid datorn igår, det var så skönt. Och så satt jag på balkongen med min morgonrock, i solen, med min älskade fis. Våran katt alltså, hon älskar våren.

Idag när jag vaknade var det första man såg snö. Och att det snöade. Jag blev inte glad, men det slutade gudskelov. Min mammas novemberkaktus är konstig, den blommar i mars.





Namn:
Kom ihŒg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: